Antena 3 moare, dar nu se predă odată cu PSD. Nici publicitatea deșănțată a primarului general nu mai salvează postul. Potrivit PaginadeMedia.ro, publicul s-a mutat la România TV. Aceasta s-a situat în topul celor mai urmărite emisiuni de dezbatere în ultima lună de vară.

Audiențele programelor de tip talk-show au înregistrat creșteri vizibile, în comparație cu luna iulie. Cifrele de audiență au fost mai mari în luna august pe fondul evenimentelor de la Caracal, intens mediatizate de posturile de știri, în timp ce finalul lunii a adus criza politică provocată de plecarea ALDE de la guvernare.

Topul talk-show-urilor este condus de emisiuni de la România TV. România Exclusiv a fost liderul topului pe toate targeturile. A avut o medie de 738.000 de privitori din toată țara, față de 662.000 în iulie.

Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, a fost cea mai urmărită emisiune de dezbatere difuzată de Antena 3, dar cu cifre mult mai mici față de România TV. Emisiunea lui Gâdea s-a clasat pe locul patru în toată țara și pe segmentul comercial. Mai bine a stat la orașe, unde a ocupat locul trei.