Gospodinele din sectoarele 2 şi 3 nu au mai trãit asemenea chinuri de 29 de ani. În toiul pregãtirii bucatelor pentru Crãciun, apa caldã lipseşte de mai mult de o sãptãmânã, iar vasele au fost spãlate cu apã rece la preţ de apã caldã. Frigul în apartamente este la fel de crunt. RADET minte când afişeazã lista avariilor, iar numãrul de telefon pentru anunţarea problemelor este deconectat.

În urmã cu o sãptãmânã, RADET a afişat informãri în mai multe blocuri din sectoarele 2 şi 3. Promisiunea era ca din data de 18 totul sã reintre în normal. Nu a fost aşa. Lista afiştã pe site-ul instituţiei este a 10 parte din realitatea bucureşteanã. Numãrul de telefon pus la dispoziţia consumatorilor este dezafectat. Pregãtirea preparatelor pentru Sãrbãtoarea Crãciunului s-a fãcut cu mare efort din cauza apei reci care a amorţit mâinile gospodinelor.
avarii lista

avarii
Finul primãriţei Firea, a
dministratorul special RADET, Alexandru Burghiu, afirmă că bucureştenii, afectaţi de avaria la o reţea principală, vor avea apă caldă şi căldură, din nou, până duminică seara.

″În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.) a avut loc o avarie la magistrala 2, care alimentează cu energie termică aproximativ 30% din municipiul Bucureşti. (...) În cursul zilei de astăzi starea de normalitate va reveni”, a declarat Burghiu, duminică, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. El a explicat că această magistrală are peste 52 de ani, deşi durata de viaţă dată de producător a fost de 25 de ani.

V-aţi încasat salariile şi primele de Crãciun? Nesimţiţilor!