Gheorghe Piperea (foto), se recomandă drept un avocat ȋn insolvenţă, dar practica arată că el este specialist ȋn falimente. Ca şi ȋn cazul RADET, unde a eşuat lamentabil, o altă firmă romănească este băgată ȋn faliment de acelaşi avocat.

Oltchim intră în faliment, iar RADET este deja în faliment. Legătura între cele două e făcută de firma de administrare a insolvenţelor Rominsolv, condusă de avocatul Gheorghe Piperea. Cum se simte după două falimente? Cred că bine și mai bogat cu vreo 4 milioane de euro, câștigaţi pentru aproape nimic.Să vă dezvălui și una din cauzele falimentului RADET, diletantismul. Hai și minunaţi-vă la spusele avocatului Piperea din martie 2017. Uite frate unde zăcea Elon Musk al României și noi n-am știut, comentează Gabriel Dumitraşcu, vicepreşedinte PNL Bucureşti.

Ȋn vreme ce bucureştenii tremurau ȋn case ȋn iarna care s-a sfȃrşit, avocatul plătit gras din bugetul oraşului visa la la altceva. “RADET va activa pe piaţa acoperişurilor solare, după ce va absorbi ELCEN. RADET va deveni un hub tehnologic”, spunea Gheorghe Piperea.