Florentin Costel Pandele, fost comandant de marinã, este un om cu multe idei, dar “nu mai lustruieşte puntea”. În cazul lui este dificil de ştiut care sunt afacerile personale şi care sunt ale primãriei din Voluntari.

Pandele a înfiinţat şi un cimitir în localitate, dar cãile de acces spre acesta este o uliţã desfundatã. Aceasta este cel mai scurt drum spre cimitir, paralel cu calea feratã, care desparte Capitala de Voluntari. Anul trecut, cetateanimplicat.ro a arãtat halul în care arãta aceastã stradã, dupã ce localnicii se sãturaserã sã-şi rupã maşinile pe acest drum. La scurt timp dupã semnalul tras de noi, Primãria Voluntari a mobilizat câteva utilaje pe stradã, dar a fost o muncã de mântuialã. Câteva maşini cu pãmânt au fost aruncate şi strada a fost nivelatã.
ga1

Dupã îngheţul din aceste zile, nici oamenii nu mai pot circula pe aici pentru cã trebuie sã meargã ori pe gheaţã, ori prin apã. Nici cu maşinile nu se poate circula pentru cã sunt adevãrate cratere pe stradã. Deşi este primar de 18 ani, Pandele a început sã aibã probleme cu oamenii din Voluntari. Oamenii s-au revoltat în luna ianuarie din cauza majorãrii facturilor la gaze, pe care nu le mai pot plãti. De la firma care opera distribuţia de gaze în Voluntari, Primãria încasa 6% din valoarea facturilor.
ga3