Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat, ȋn cadrul unei conferințe de presă, că va candida pentru Primăria de sector, chiar dacă liberalii au decis să ȋl susțină pe Radu Mihaiu, de la USR.

“Proiectul meu politic e legat de sectorul 2 și de cetățenii de aici. Am ȋnceput multe proiecte bune ȋmpreună și ȋmi doresc să le duc la bun sfârșit.

Mi-aș fi dorit să fiu azi susținut de partidul pentru care am depus efort politic, pentru care am candidat ȋn urmă cu patru ani, dar care de data asta a ales să nu aibă candidat ȋn Sectorul 2. A fost o negociere politică pe care n-am ȋnțeles-o, dar nu am cum să nu țin cont de ea.

Sunt obligat să candidez pentru sectorul 2, dacă nu aș face-o, fostul primar, Neculai Onțanu, ar câștiga iar. Și nu ȋmi doresc asta. Ȋn aproape 16 ani de mandat, a făcut lucruri reprobabile, sute de hectare de teren nu mai aparțin azi comunității locale, pentru că le-a retrocedat ȋn condiții suspecte, ciudate, chiar ilegale”, și-a ȋnceput Popescu discursul.

Ȋn ceea ce privește susținerea politică pentru candidatură, viceprimarul a spus că va purta discuții cu toate partidele dispuse să ȋl sprijine, iar dacă acestea nu se vor concretiza, va merge independent.

Sunt dispus să negociez cu oricine dorește să mă susțină. Dacă Onțanu ar ajunge primar, ar duce sectorul 2 cu 20 d ani ȋn urmă.

Sunt dispus să candidez chiar și independent. Dacă sunt partide dispuse să mă susțină, voi purta discuții cu acestea, ȋn zilele urmatoate.

Orice vot care nu merge către mine, merge către Onțanu. Suntem singurele persoane care pot câștiga aceste alegeri, care au notorietatea necesară, fiecare cu modul său de a vedea lucrurile, firește.

Am proiecte legate de digitalizare, parcuri mai frumoase, educație, energie, termoficare – toate vizează creșterea calității vieții locuitorilor și dezvoltarea durabilă a acestui sector.

Voi candida pentru Primăria Sectorului 2 și aștept discuții legate de susținerea mea!”, a ȋncheiat Dan Cristian Popescu.