Polițiștii au făcut noi descinderi, miercuri dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu, soldat cu uciderea lui Emi Pian.

Doi membri ai clanului Duduianu au fost ridicați și duși la audieri. Potrivit informațiilor Digi24, este vorba despre Ciprian și Grațian, frații interlopului ucis.

Poliţiştii şi procurorii caută noi probe în cartierul Rahova, la casa fostului lider al Duduienilor, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână.

Între timp, sunt polițiști şi la locuinţa din sectorul 2 a liderului clanului Rinu, grupare din care face parte bărbatul arestat pentru uciderea lui Emi Pian. Polițiștii spun că sunt acolo pentru a evita eventuale conflicte și răzbunări ale clanurilor.

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică.

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv vineri, după audierile care au avut lor la Serviciul Omorori, care a preluat cazul.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, a fost acuzat în ancheta privind uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, informau procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.