Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Claudiu Săftoiu, îl acuză pe Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, că a lăsat toți liberalii fără competențe. Săftoiu susține că astfel de gesturi vor arunca în aer alianța dintre PNL și USR-PLUS, iar colaborarea la Sectorul 2 va avea foarte mult de suferit.
”Impardonabilă atitudinea primarului Sectorului 2 al Capitalei: a retras delegarea de competențe tuturor liberalilor cu funcții în administrația locală. Adică a propriilor parteneri de alianță de dreapta.

Cu acest gest compulsiv, care nu are nimic de-a face cu rațiunea politică, primarul aruncă în aer viitorul alianței de dreapta, în guvernarea locală de la Sectorul 2.

Consilierii PNL Sector 2 nu votează orice, oricum și oricând. Asta trebuia să știe de la început domnul primar.

Avem o datorie de bună-credință față de cetățeni. Am jurat pe Biblie, că ne aflăm în serviciul comunității.

Și așa vom face, pe durata întregului mandat de aleși locali.

Am explicat in extenso poziția PNL Sector 2, față de comportamentul autoritarist al primarului Sectorului 2, într-o intervenție televizată,.”, anunță Claudiu Săftoiu.
"Noi am renunțat la un vice-primar, pentru ca cei de la USR PLUS să își poată mulțumi propria alianța internă, cu o funcție ca aceasta. Toată ordinea de zi pe care o propune, lună de lună, primarul USR, a fost una pe care noi am încercat, întotdeauna, să o analizăm și, chiar dacă de multe ori a trebuit să trecem cu vederea unele lucruri, am înțeles că trebuie să menținem această alianța și să votăm așa cum am stabilit în cadrul acestui parteneriat.", a precizat Claudiu Săftoiu