Rareș Bogdan, Prim-vicepreședintele PNL, este convins că PNL va câștiga alegerile locale în București, dacă se mobilizează corespunzător. El a afirmat că Gabriela Firea "va fi fără probleme bătută" și că la sectorul 2, candidatul Dan Cristian Popescu “a câștigat deja”.

La Reuniunea Comitetului de coordonare al PNL Sector 2, Rareș Bogdan a amintit că PNL este în creștere în toată țara, cu o intenție de vot de peste 40%. Este o premieră pentru un patid de dreapta, în ultimii ani, iar liberalii trebuie doar să se concentreze și să se mobilizeze.

"Să aveți încredere că vom câștiga localele și vom opri guvernarea înfiorătoare a Bucureștiului, o guvernare de stânga de 12 ani, o guvernare care a plasat România in topul de pe urmă al țărilor UE (...) Cred că doar trebuie să vă mobilizați pentru câștigarea alegerilor locale. (...) Cred că la sfârșitul lunii iunie vom putem spune că avem aceste sectoare, că avem Primăria Capitalei. Cred că Gabriela Firea va fi fără probleme bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere. Va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile. Cât despre candidaţii din Bucureşti, la Sectorul 1 nu are nicio şansă nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o glumă. Din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rareş Bogdan.

El și-a continuat discursul spunând că Sectorul 4 va fi câștigat tot de candidatul liberal, la sectorul 5 "PNL va câştiga en fanfare", iar la Sectorul 6 "Mutu ar fi bine să se mute undeva în afara Bucureştiului pentru că şi-a bătut joc complet de acel sector".

Despre Sectorul 2, acolo unde actualul viceprimar liberal, Dan Cristian Popescu, și-a anunțat deja intenția de a candida, Rareș Bogdan a comentat că lucrurile sunt simple, iar PNL "a câştigat deja”.

"Dacă nu câştigăm Bucureştiul şi sectoarele Bucureştiului, la nivelul presei şi la nivelul imaginii publice vom fi extrem, extrem de afectaţi", a adăugat europarlamentarul PNL.