Scorul mic al PSD la alegerile prezidențiale a dus la una dintre cele mai tensionate ședințe de CEx din istoria partidului. Încercând să găsească vinovații pentru ziua de 24 noiembrie, liderii PSD s-au jignit și s-au amenințat, uitând de diplomație și colegialitate.

Câteva dintre cele mai grave replici aflate pe surse de jurnaliști sunt:

„Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare.”,

i-ar fi spus președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, liderului PSD Bacău, Dragoș Benea.

Replica ar fi venit după ce Dragoș Benea a spus că PSD a luat un scor așa de mic în diaspora pentru că "unii" au dansat pe manele și au jignit diaspora. Acuza făcea referire la un clip care circula pe internet și în care Nicolae Bădălau era filmat la o petrecere cu lăutari în timp ce îi jignea pe românii de peste hotare.

„Dacă mă ridic, din trei pași sunt la tine.”

Amenințarea îi aparține lui Eugen Teodorovici și îi era adresată liderului din Vrancea, Marian Oprișan.

Nu este singurul episod din acea seară care îl are ca protagonist pe fostul ministru de Finanțe Teodorovici. După terminarea ședinței, acesta se pare că întreba pe holurile partidului

„Unde este șobolanul partidului?”- cu referire la Mihai Fifor, care făcea declarații în fața presei.

"Manevristă și securistă" au fost cuvintele adresate de Marian Oprișan către Gabriela Firea. Cuvinte, care potrivit surselor, au făcut-o pe Gabriela Firea să iasă plângând din CEx.

Nici după terminarea ședinței, jignirile nu s-au oprit. Mihai Fifor a scris joi o postare pe pagina de Facebook în care îi aduce mai multe acuze fostului ministru Teodorovici. Postarea începe cu fraza:

„Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull”.

După ședința din care nu au lipsit amenințările, lacrimile și jignirile, Viorica Dăncilă și-a dat demisia și partidul are un nou președinte interimar, în persoana lui Marcel Ciolacu.