”Piața românilor”, singura piață din țară unde se vor vinde exclusiv produse românești, a fost deschisă sâmbătă, ȋn Sectorul 2. Inițiativa, care ȋi aparține viceprimarului Dan Cristian Popescu, s-a bucurat de un mare succes printre oameni.

Piața se află în cartierul Colentina, pe strada Cremenița nr. 15. O altă noutate pe care o aduce este că pensionarii și studenții din sector vor beneficia de reduceri.

”Este o premieră. Piața are doar produse românești, produse și procesate în România. (...) Este prima piață de acest fel din țară. Ajutăm producătorii, ajutăm cumpărătorii, au nevoie, mai ales ȋn aceste momente, care nu sunt deloc ușoare.

Fermierii noștri și cumpărătorii merită. Ne-am înțeles cu producătorii, i-am determinat să acorde o reducere de 26% pentru toți pensionarii din sector. A doua surpriză este pentru studenții care studiază în Sectorul 2: vor avea o reducere de 15% la prețurile deja mici din piață. Visul meu este să avem câte o astfel de piață ȋn fiecare oraș al țării”, a declarat viceprimarul Popescu.

Locuitorii Sectorului 2 au luat cu asalt noua piață, ȋncă din primele momente ale deschiderii și s-au declarat ȋncântați că pot cumpără produse românești, de lângă casă.