Marius Cosmescu, reprezentantul Alianței pentru Educație și Reformă, s-a retras din cursa pentru Primăria Sectorului 2. El a anunțat că ȋl va susține pe viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidatul PSD.

“Îi mulțumesc lui Marius Cosmescu pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru fair-play. Este nevoie de mai mulți oameni în politică de talia dânsului, care să pună interesele locuitorilor de #Aca2ă pe primul loc.

Domnul Cosmescu și-a anunțat astăzi retragerea din cursa electorală pentru Primăria sectorului 2 și mă va susține pe mine pentru funcția de Primar al sectorului 2.

Îl asigur că toate proiectele noastre vor merge mai departe. Împreună suntem echipa câștigătoare pentru că Aca2ă oamenii contează!”, a scris Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Lupta pentru Primăria Sectorului 2 este una dintre cele mai animate din Capitală. Ȋncă din pre-campanie, Popescu, favorit ȋn sondaje, este ținta unor atacuri murdare din partea principalilor săi contracandidați – Neculai Onțanu și Radu Mihaiu. Ȋn ultima lună, viceprimarul a lansat numeroase apeluri pentru o campanie curată, bazată pe dialog deschis despre proiectele pentru oameni. El a participat la toate dezbaterile electorale ȋn care a fost invitat, 3 dintre ele fiind cu reprezentantul PNL-USRPLUS, Radu Mihaiu. Ȋnsă discuțiile nu au fost nici pe departe constructive. Candidatul dreptei a lansat doar acuze la adresa lui Dan Cristian Popescu, dar nu a venit cu vreo propunere pertinentă de proiect pentru cetățeni.