Vineri, 18 Octombrie 2019

Site de stiri de interes local

Opinii

Previziunile lui Alin Teodorescu

Alin Teodorescu, directorul institutului de cercetare IMAS, într-un interviu pentru evz.ro declară că știe cine intră în turul al doilea la prezidențiale și cine câștigă alegerile.

Iulian Iancu, ,, ultimul ”gorbaciovist” din PSD

Guvernul a anunțat că a trimis președintelui nominalizările pentru câteva portofolii. Iulian Iancu a fost numit vicepremier pe probleme economice. Despre Iulian Iancu se spune că ar fi ”omul Gazprom”. Gabriel Dumitrașcu, vicepreședinte PNL Buc

Florin Cîțu promite eliminarea facilităților pentru bugetari

Senatorul liberal Florin Cîțu îi amenință pe bugetari că-și vor pierde facilitățile obținute prin sindicate de la PSD. El spune că majoritatea bugetarilor „sunt praf la locul de muncă”. El enumeră măsurile pe care le vor lua liberalii du

ALERTĂ: Firea este la numărul 112

Pe 17 august am celebrat 155 ani de la primul Primar al Bucureștiului. Și de atunci s-au perindat în post 112 persoane, ne atenționează conferențiarul universitar Bogdan Suditu. El explică asocierea Firea și 112.

Dumitru Coarnă îi face nesimțiți pe polițiștii din Galați

Șeful celui mai mare sindicat al polițiștilor acuză atitudinea polițiștilor din Galați, care au stat impasibili în mașină lângă o fată plină de sânge. Coarnă spune că și inspectorul-șef județean este „revoltat”.

Sus