Vineri, 18 Octombrie 2019

Site de stiri de interes local

Pe surse

Miron Mitrea își angajează apropiații

După ce a fost tăvălit de PSD pentru proasta imagine creată înainte de moțiune premierului Dăncilă, Miron Mitrea a apăsat pe butoane. Din poziția de consultant politic PSD, pușcăriașul și-a impus pe posturi bune foștii colaboratori.

PSD numește o penală consul general

Guvernul PSD știe că încalcă legea când numește consuli generali, după ce a fost demis prin moțiune de cenzură. În disprețul legii, Guvernul a numit-o pe penala, în primă instanță, pe deputata PSD Andreea Cosma consul general la Salonic. Lu

Proiectul lui Marian Vanghelie – patinoarul

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, dă semne că ar face orice pentru fetița lui, Maria. Noul său proiect este construirea unui patinoar în Snagov pentru fiica sa.

Nelu Barbu a fost recompensat

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Viorica Dăncilă, Nelu Barbu, a fost numit consul general la Shanghai, China, spun surse PSD. Numirea a venit înainte de instalarea unui nou guvern. Decizia urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Povestea de iubire dintre Ponta și Tăriceanu s-a destrămat

Opțiunea politică a Pro România de a constitui un viitor guvern cu PSD nu este pe gustul liderului ALDE. Tăriceanu i–a propus deja lui Iohannis o susținere a unui guvern majoritar PNL, dar șeful statului nu i-a garantat nimic încă.

Sus