Duminica, 23 Februarie 2020

Site de stiri de interes local

Actualitate

USR nu vrea la guvernare

Liderul USR, Dan Barna a afirmat că alegerile anticipate sunt soluția demersului de astăzi, când moțiunea de cenzură a trecut de votul parlamentarilor. El nu a știut să spună care este soluția USR pentru viitorul an de guvernare.

Îmbrânceli în Parlament

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a împins pe un deputat PSD în timpul moțiunii de cenzură. Acesta venise în zona grupului parlamentarilor Pro România și încerca să-i convingă să stea de vorbă cu baronul Ionel Arsene.

Ponta, stand-up comedy în Parlament

„Consilierii lui Dăncilă m-au sunat aseară. 100 de parlamentari au primit promisiunea că vor fi miniștri”, este fraza de început al discursului lui Victor Ponta. A urmat o serie de ironii savuroase la adresa primului ministru.

Dăncilă s-a stropit cu zoaiele aruncate în toate direcțiile

„Nimeni nu-i va ierta dacă vor trăda partidul care i-a făcut”, și-a început discursul din Parlament premierul Viorica Dăncilă înaintea votului pe moțiunea de cenzură. Ea s-a dezlănțuit împotriva șefului statului, a lui Tăriceanu, dar ma

Mesaj de la Bruxelles: Guvernul pică

Traian Băsescu a transmis noaptea trecută, la ora două, un mesaj pe Facebook. El anunță căderea guvernului. Traian Băsescu atrage atenția că aceasta va marca începerea „unei perioade de instabilitate politică”. În privința viitorului prim

Sus