Vineri, 23 August 2019

Site de stiri de interes local

Administratie locala

Firea dă Capitala pe mâna groparilor

Un consilier general o acuză pe Gabriela Firea că-și continua acțiunile nelegale și de sifonare a banilor publici. Ana Ciceală amenință cu noi procese intentate Primăriei Capitalei.

AVERTIZARE: Altă iarnă grea sub administrația Firea

Este încă vară, iar interesul pentru agentul termic este redus. Reprezentanţii Sierra Quadrant, administrator judiciar ELCEN, spun că Primăria Capitalei întârzie preluarea RADET de către compania Termoenergetica şi sacrifică ELCEN astfel încâ

Fenomenul Firea vinieta se extinde la Comarnic

Primarul oraşului Comarnic, PSD-istul Sorin Popa, se plânge că bucureștenii și cei din Ilfov poluează aerul când stau cu orele în trafic. Drept urmare, el e hotărât să-i dea o replică pe măsură Gabrielei Firea.

Stadionul Dinamo rămâne doar un vis

Când Guvernul nu vrea, nu se poate face nimic. Nici măcar o investiție din care ies bani frumoși. Compania Națională de Investiții (CNI) a transmis că lucrările la noul Stadion Dinamo nu pot începe din cauza problemelor tehnice și juridice.

Bucureștenii, în pragul infarctului

Pentru că a golit bugetul pe paranghelii, nu a construit parcări, iar taxa de parcare în centrul orașului a fost declarată ilegală, primărița Capitalei a pus ochii pe mașinile bucureștenilor. Oamenii se vor trezi fără mașini și fără să fi

Firea a căpușat total transportul public

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a dezvăluit cum este mulsă STB de pilele și rudele găștii lui Firea. El a dezvăluit că numărul angajaților a crescut de la10.500, la 11.700 de angajați.

Sus