Vineri, 18 Octombrie 2019

Site de stiri de interes local

Administratie centrala

Teodor Meleșcanu poate pierde șefia Senatului

Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a Curții Constituționale: Judecătorul raportor, Daniel Morar, a recomandat admiterea sesizării. Pronunțarea a fost amânată pentru 30 octombrie.

Bacșișul se impozitează

Înainte de plecare, Eugen Teodorovici și-a văzut proiectul de suflet votat de Senat. Bacșisul se va impozita. PNL susține că este vorba despre o nouă taxa introdusă de PSD.

Senatorii nu vor alegeri locale din două tururi

PSD și UDMR au trântit la vot în Senat proiectul de lege al USR prin care alegerile locale ar fi trebuit să se desfășoare în două tururi. Scorul la vot a fost 46 de voturi împotrivă și 34 pentru, potrivit tabelei de vot prezentate pe Facebook d

Încă 270 de secții de votare aprobate

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a aprobat prin hotărâre, la propunerea misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare, încă 270 de secţii de votare în străinătate la alegerile prezidenţiale din acest an. Numărul secțiilor dr votare a

Opt ”bombe” gata să explodeze în noul Guvern

„Pregătiți-vă de impact”, titrează jurnalistul Moise Guram. El indică ”bombele” pe care le lasă în urmă „șarlatanul de la Finanțe”. Guran susține că sunt opt ”bombe” care vor exploda în curtea noii guvernări în scurt timp.

Sus